korregering...

Hallåhallå!

Nu ska jag ställa saker och ting till rätta. För er som tror att jag inte gör annat än festar tror fel. Faktum är att jag spenderar 90% av tiden här till STUDIER och inget annat. Som jag försökte för klara för mor ♥ så har mitt sätt att koppla av varit att försöka spegla den andra sidan av livet här genom att skriva om hur jag roar mig. Det får mig själv att känna att jag har lite roligare än vad jag har det ibland =p

Jag är urusel på att uppdatera bloggen, och jag ber om ursäkt för detta, men då jag sitter från 8 på morgonen till 12 på kvällen med praktiskt taget bara läxor så känner jag inte att det ger mig så mycket tid. Men ge inte upp hoppet om mig -jag försöker! Sen händer det inte jätte mycket just nu så ni har liksom inte missat någonting.

Imorgon har jag en till presentation inför klassen om knark, på torsdag ska jag vara lekledare (.. jippi...) för en massa barn och till helgen ska jag på en kurs om laviner som kommer infatta livräddning, överlevnad och massor av backountry skiing! Det ska bli riktigt kul! (kursen..., inte lekledaregrejen....)

För er som fortfarande tvivlar på att jag inte sköter mina studier så ska jag här citera min journalistik lärares utskick till skolans alla journalistik elever;
 "As of yesterday, the new Eagle's Eye articles are on the LaektahoeReview.com Web site. Sandra's and Rob's articles even made it to their home page - the first place you see when you go to the site. Congrats, guys!!"  
YEAH!!!! That's me!


Tack till er alla som fortfarande läser och kommenterar mina inlägg
Det är alltid lika kul att höra från er!

love

Snowboard hela dagen

Idag har jag varit ute i backen hela dagen. Jag är röd som en tomat i ansiktet..., just snyggt när vi ska på cocktail party senare. Jag har börjat helgen väldigt lugnt. I torsdags var det tänkt att vi skulle åka på fest, vilket vi också gjorde. Alla var höga som hus och i ena sekunden hade killarna en blodig fight på golvet och i nästa sekund var de bästa buddies... Vi stannade inte där så länge. Jag åkte hem och sov.

Igår var vi på en konsert med Common, inte musiken som jag brukar lyssna på men jag diggar den. Den är skön. Därefter hände inte så mycket. Jag kom hem och tittade på film med Nick, en kille här på skolan som har släkt hemma i Göteborg. Jag gillar verkligen att hänga med han, han är jätte schysst. Han kommer komma till Göteborg i sommar så han kommer bli en del av vårat partygäng för alla er som det gänget infattar =)

Det kommer bli en Kul sommar !!

Nu ska jag ta en liten powernap så jag orkar med kvällen.

He's into you ... eller?

Jag ska berätta historien om Helle och killen som vi i den här berättelsen kallar B. B är en snygg kille som Helle gärna vilar ögonen på emellan åt. Så en dag möts dessa två ute på krogen. De har en trevlig kväll tillsammans som slutar  med att B lurar till sig en kyss från Helle. Det skickar sms halva natten och dagen därpå ses det igen när de är ute och slirar i byn. Denna gången slutar det med efterfest hemma hos B och även denna kväll slutar med en kyss. Ahh, isn't that sweet? Dagen Därpå (...) fest återigen! wohoo, hemma hos B, och när alla människor lämnat stället och det återstår bara några få av oss kvar går B upp i soffan. Efter kommer Helle och lägger sig i soffan bredvid B och börjar titta på film. De har så mysigt..., B håller om Helle och han ber henne att klia armen hans. Romansen flödar... Efter en stund reser sig B upp. Utan att säga någonting går B in på sitt rum och låser dörren.

Där slutar denna historien om Helle och killen B.


Skratta dig genom livet

Att livet är som en bergodal bana har väl alla hört - ena dagen upp, andra ned. Ibland kommer man till en punkt när man kan ta livet med en axelryckning och kan och skratta åt andra och sig själv. Varför ta livet så allvarligt... det ska vara roligt att leva, och sen vare sig man vill eller inte så kommer tillvaron falla ner i dalen någon gång ibland, ändå. Det är onödigt att ödsla för mycket tid på bekymmer och problem. Det tar en massa energi och att tro att det leder till något bra stämmer kanske 40% av gångerna. Skip the crap, face the facts - life's a bitch and then you die. Du kan välja att skratta eller gråta. Jag rycker på axlarna och och går vidare med ett leende på läpparna.


.

på't igen

Hallå där hemma!

Tänkte försöka summera helgen för er. Valentines Day gick rätt så obemärkt förbi. Vi hade en liten middag på en Thairesturang i närheten men så mycket mer var det inte med det. Jag och Helle har startat en trend att vara ute torsdag, fredag, lördag och söndag. Klockan är nu 20.30 så snart är det dax, på't igen. Finns det inget bättre att göra så blir det så! För att inte oroa mor o far därhemma så kan jag även tillägga att dessa utekvällar innefattar väldigt lite alkohol för min del. Bartendern känner mig som svenskansomalltidbeställervatten och innan jag hinner säga något så står jag där med min isvatten i handen.

Så här slutade gårdagen. Jag och Helle på topp medan resten av folket däckat i soffan. Vad ska man säga...

 


Mitt rum

Just nu sitter jag och lyssnar på min rumskompis som sitter bakom mig och sjunger på kinesiska. Det känns väldigt kulturellt ..., inget som man lyssnar på i vanliga fall haha. Hon är så söt! Hon gav mig precis en bok med massa frimärken från OS i sommras. Hon sa att hon köpte den för hennes "future friend". Jag får ta och köpa något svenskt till henne när jag kommer hem i sommar. Kanske en dalahäst? Haha

Här har ni resultatet på/av mitt rum. (Jag har lite svårt för prepositioner) Det är för en gångs skull skönt att sitta här inne.


IKEA

Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att lägga upp bilder. Min kamera har legat hos en kompis ett tag så jag har inte kunnat ta några bilder.

Igår var vi i alla fall på ikea så lite dokumentation därifrån har jag. Så skönt att äntligen få ordning på det här rummet, för det ser inte kul ut så som jag har det nu. Jag har köpt lampor, posters, ljus mm. o det ska bli sååå mysigt här! =) Jag ska ta kort och lägga upp här så ni får se resultatet. Jag köpte också massa svenskt godis och kaviar. MUMS!

Närmsta ikea härifrån ligger i Sacramento, vilket tog ungefär 1,5 tim att köra. Väl där var klimatet mycket varmare och vi såg flera palmer. Det var en ganska skum känsla med tanke på att vi precis körde ifrån snöstorm och höga berg.


Sweedish meatbaalls


Helle äta meatballs


Sondre äta meatballs



Det blev A LOT of stuff

Livet rullar på

Jag har blåmärken överallt efter min vistelse i snowboardparken häromdagen. Som tur är är det en årstid man slipper visa benen för folk. Jag lyckades med några riktigt bra hopp och tappra försök på railsen. Jag har dock en LITEN bit kvar till fulländelse.

Igår hade jag riktigt svårt att somna. Klockan var 02.00 låg jag forfarande och stirrade upp i taket. Har man väl börjat tänka på någonting så går det bara inte att sluta, ni vet hur det är. Däremot har jag ett knep som jag tänkte dela med mig av. Det funkar inte alltid, men väldigt ofta faktiskt. Har jag legat en stund i sängen och inte kan somna, går jag upp, tar på mig ett par strumpor och sen sover jag som en stock! Jag lovar, testa! Det funkar på mig =)

Förra veckan skrev jag en artikel (som jag förövrigt fick full poäng på). Den blev publicerad på den lokala nättidningen, så för er som är intresserade att läsa så är adressen:
http://www.laketahoereview.com/eagles-eye/270-moving-to-a-different-world
Det var min första riktiga inlämning, och jag blev särskilt glad då min lärare inte hade ändrat mer än något ord på artikeln. Engelskan var nästan felfri! Det går bättre och bättre, särskilt efter att jag har insett att amerikanerna själva är ganska dåliga på att prata engelska. Jag hade första muntliga presentationen inför klassen idag. Det gick bra, men ush vad nervös jag var!



För er som inte vet så har Mattias köpt en ny lägenhet i Jönköping. Han flyttar in i Mars, så han har inte jätte lång tid på sig innan jag kommer och inspekterar! Det ska bli så kul!!

Jag saknar honom väldigt mycket

sweat dreams

Det är så skönt när folk blir äldre, mognare och att man faktiskt kan föra vettiga diskussioner. Jag har pratat med några gamla kompisar som jag inte har pratat med på jätte länge och bara sådär så är de som helt andra människor. Plötsligt kan man föra en trevlig konversation, man tar och man ger och delar gamla minnen. Det är fint.

Inatt drömde jag att mamma och pappa hade övergett mig för att jag hade betett mig illa. De tyckte inte om mig längre. Jag var så ångerfull och kände mig så ensam. När jag vaknade, vaknade jag med den där obehagliga känslan som jag tror har suttit i hela dagen. Man känner sig liksom lite illa till mods. Det var en jätte jobbig dröm. Mamma, Pappa ... ni tycker väl fortfarande om mig va?

that's the way it is


Utan motgångar skulle man inte njuta lika mycket av medgångarna.

Life's a bitch

RSS 2.0