Plajan

I lördags var det varmt varmt så vi tog våra badkläder och la oss på beachen tre timmar. Jag hade solskyddsfaktor 25 på hela kroppen men brände mig ändå, så ni kan ju tänka er hur stark solen är här. Jag har insett att jag inte har några somhelst sommarkläder med mig så det blir att inhandla lite tills den riktiga värmen kommer.






Back on track

Det som är så skönt med att nå botten är att det bara finns en riktning att gå åt efter det. Jag slog i botten med en sådan kraft att jag studsade rakt upp igen. De två senaste dagarna har varit jätte bra och motivationen är tillbaka igen, tror jag. I'm back on track =) Som Klara säger; efter regn kommer solsken.

Idag är det sommar i Incline Village. Det sjuka är att du kan välja att åka skidor i backen som är 5 min härifrån på förmiddagen och sen kan du gå och lägga dig på stranden i bikini på eftermiddagen. Jag ska nog bara ligga på stranden idag. Förhoppningsvis ska jag åka lite bräda på söndag igen. Eller på måndag. Eller båda två. Måste ju plugga med god damn it ... =/

Klara, jag rotade lite i mitt musikförråd och hittade några gamla hittar från Jimmy Jansson. Trots att jag inte gillar honom så är det en viss nostalgi så jag lyssnar på honom ändå haha. Annars är det Bobban som gäller för mig just nu. Han kan jag rekommendera för er som känner er lite manjana och vill coola ner, feel the rhythm. Yeah



Bobban

Jag har haft två dagar av obotlig omotivation till allting. Jag vet inte vad det beror på, om det kanske är att jag precis har insett hur kort tid det är kvar tills jag åker hem... Det är som att gå på ett löpband på maxad lutning, man går och kämpar men inte fasen kommer man någonstans. Igår tänkte jag att jag måste nått botten av omotivation för det var verkligen så att jag satt på min stol i mitt rum och stirrade in i datorn, helt tom i huvudet. Jag kunde inte känna någon känsla över huvud taget. Så här är det. Det går upp och det går ner. Idag vaknade jag och tänkte att jag måste rycka upp mig. Jag klädde mig och sminkade mig tills jag kände mig fin och så gick jag till biblioteket och med happy thoughts. Jag satte mig vid datorn och började lyssna på Bob Marley. Skön kille det där. Nu känns det lite bättre =) Sedan i lördags har jag tagit en promenad innan frukost och gått till gymmet på kvällen. Tänk om man alltid kunde vara så aktiv, jag mår ju så bra av det, sen är det väldigt skönt att svetta bort skiten i tankarna.

"Don't worry about a thing 'cause every little thing is gonna be alright"


så var det skola igen

Nu är det måndag kväll, vilket innebär sista dagen på springbreak för min del. Jag funderar på hur jag ska tillbringa denna värdefulla tid och överväger mina alternativ som i princip är att ligga i sängen och titta på film eller att inte ligga i sängen och titta på film... De senaste tre dagarna har jag tillbringat med att göra ingenting. Och med ingenting så menar jag ingenting som att ligga i sängen, äta, sova och surfa på internet. Efter ett tag börjar man tycka synd om sig själv för att man ligger i sin ensamhet utan vänner, men tar man ett steg utanför dörren så försvinner känslan. Då har man fått sin dagliga dos av socialt umgänge och man kan med gott samvete gå in på rummet och lägga sig i sängen igen. Jag kommer sakna den tiden av härliga ensamma stunder... Back to buisness


krooken.bilddagboken.se

Nu är jag tillbaka efter en skön vecka med blandat innehåll. I tisdags var vi på konsert i San Francisco och såg Millencolin. Det var mycket mindre än vad jag väntade mig. Jag tänkte mig typ Scandinavium size men det var inte större än en normalstor nattklubb, haha. Jag stog längst fram och var fotoansvarig. Det var en väldigt rolig kväll!

På onsdagen åkte fyra av oss ner mot Santa Cruz och ett litet ställe som hette Carmel. Martina hade lyckat fixa oss gratis lyxboende med stort L i ett riktigt rikemansområde. SJUKT att vi bodde där gratis vill jag lova! Ägaren kom med frukost på morgonen i en liten korg haha. Att betala boendet på samma ställe nästa natt hade vi inte råd med så vi drog tillbaka till Santa Cruz nästa dag. På vägen hikade vi på ett ställe med höga klippor och underbart vacker utsikt, titta på bilderna och avgör själva =) Därefter hittade vi någonstans och sova och gick ut senare på kvällen.

Det var veckan i korthet.

Jag har inte möjlighet att lägga upp fotoalbum på den här bloggen så därför jag jag lagt upp alla bilder på bilddagboken. Annelie är bäst på att lämna kommentarer. Ni andra börjar bli lite lata - jag vet att ni läser! haha. Lämna gärna en kommentar, det är kul att höra från er därhemma! Jag längtar efter er, det är inte så långt kvar nu ..... =)

krooken.bilddagboken.se


springbreak

Hej Hopp

I förrgår kom jag hem från en weekend i San Francisco innehållande shopping, god mat och första klassiskt turistande. Det var en bra helg, förutom att det var lite kallt och molnigt. Om en halvtimma ska jag faktiskt åka tillbaka till San Fran med några andra vänner och se på Millencolin som spelar ikväll. Därefter åker jag förmodligen med halva gänget till Santa Cruz. Dom säger att det ska vara bra väder och riktigt varmt så vi får hoppas på det bästa.

Jag lägger upp bilderna från veckan när jag kommer tillbaka. Ha det bra allihopa =)

kramar


Bra dag idag

Nu är det en dag kvar sen har vi äntligen springbreak! Det ska bli så skönt att ta en pause. Vi åker till San Francisco på fredag och stannar där över helgen. Sen får vi se vad som händer nästa vecka.

Idag hade vi en jätte bra lektion med en lärare som vikarierade för våran vanliga lärare. Jag önskar att alla lärare var så bra. Jag har varit glad hela dagen tack vare den lektionen =) Det handlade om konsumtion och mat, och ämnet isig var väldigt skrämmande och deprimerande. Det är hemskt när man inser vilken riktning världen utvecklas i.

Så här såg jag ut när jag vaknade i morse. Spana in mitt vänstra öga ... hej svullen!



San Francisco

I helgen åkte jag med Nick till hans hus i San Francisco. Han bor precis intill stan i ett av de rikare områdena i San Fran.  I lördags var vi i stan och gick runt o tittade lite i affärer o så där. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Det är verkligen ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo i. Det är väldigt fräsht, rent och människorna har ungefär samma mentalitet som svenskarna. Skönt att göra något annat för en helg! Från högvinter till högsommar på 3 timmar! det är NICE




Utsikt från Nicks hus



SNOWDAY!

Idag är en bra dag, för idag har vi SNOWDAY!! Det innebär att alla lektioner är inställda! Vi har varit ute i backen och åkt några timmar. Snön är fantastisk att åka på !! Massa puder och nysnö och man kan köra som en maniac för det gör inte ont att ramla! Man ser dock inte så mycket för det snöar så mycket. Det gäller att bita ihop och hoppas att det inte är ett träd några meter framför.

På snowday kan man åka snowboard som jag gjorde innan idag, man kan åka pulka, ha snöbollskrig, göra läxor och roa sig med kameran. Jag har valt att göra lite av varje =)





Äntligen över ...!

Vill bara lägga mig ner och dö - så slut är jag i hela kroppen. Det är tveksamt om jag frivilligt tar på mig snöskorna och ryggan och traskar upp för ett berg med två meter djup pudersnö. Shit var jobbigt det är! Och även om det är kul att åka ner sen så kan man ju ställa sig frågan om det är värt det. Förmodligen är man så trött att man inte orkar hålla brädan ovanför snön ändå. Men det har varit nyttigt och lärorikt. Det var väldigt kul också, men som sagt ... just nu vill jag bara ligga ner o dö.

Förutom vandringen och utförsåkningen så har vi tillbringat dagen med att gräva snögropar. Det handlade om att man ska se hur många, och vilka olika typer av snö som finns där. En dag snöar det, nästa vecka kanske det regnar, och så någon dag efter det kanske det snöar lite mer. Alla dessa skapar olika lager som kan medföra att en lavin utlöses om man inte är medveten. Det är ganska intressant. Jag kommer inte ihåg att det var så roligt att gräva i snön. Jag kände mig som en liten 7-åring - det är barnsligt skoj!

Bilderna visar inte riktigt vad kursen innebar i storhet, men det är ändå några bilder. Roligare än ingenting...




80's

Nu har jag haft avalanche course i två dagar. Första dagen var bara teori och jag höll på att somna i det mörka, luftbristande klassrummet. Idag var vi ute halva dagen och nu är jag HELT SLUT. Vi har vart ute och vandrat på snowshoes och grävt gropar i snön. Det är intressant och väldigt kul. Defenitivt väldigt bra kunskap att ha! Tyvärr har jag inte så mycket bilder att bjuda på. Kan se om jag kan ta några i morgon, då ska vi nämligen hika upp för ett berg som vi sedan ska åka nerför. Det kommer bli jobbigt då vi måste kånka på all utrustning i den tunga snön, men det kommer bli kul.

Istället kan jag bjuda på lite bilder från en fest skolan arrangerade i fredags med tema 80-tal. Det som var så roligt med den festen är att alla var så into it och verkligen gick in för sin outfit. Här är lite av godbitarna från kvällen.


RSS 2.0