Min nya dator :)

Äntligen tillbaka i verkligheten igen. Jag har kännt mig lite disconnected så att säga. Min dator har äntligen kommit o guu va skönt det är att äntligen ha en som fungerar! Jag är väldigt nöjd. Förrutom ett tangentbord som är lite annorlunda från det jag är van vid så är knapparna skitgoa. Bra skärm, bra storlek osv. Det enda som är lite kasst är ljudet och högtalarna men det får jag leva med.

Det som händer här just nu är att det börjar nalkas mot halloween. Ett jävla jippo här alltså, men det är ändå rätt kul. Jag köpte min halloween outfit i förrgår, ska se om jag kan posta upp någon bild efter helgen och halloweenfesten. Halloween här är mer som en maskerad och det är väldigt få som faktiskt "spökar" ut sig. Det är ganksa kul när man ska köpa outfit för Alla dräkter till tjejerna innefattar kortkort tjol och uuurringat. Japp, det är amerika det. Man går in i butiken och tänker "men gud så osmakligt", så kommer man ut igen med en av dräkterna i handen, haha. Man blir lätt hjärntvättad vill jag lova. Tycker min outfit ändå är ganska söt :)

Jag har fått tag på bilderna från våra utflykter så jag ska försöka få upp dom här så fort som möjligt.






kramar

Har vi byggt upp en värld baserad på teknik så måste ju skiten fungera!

Min tillvaro går inte riktigt som jag vill just nu... Jag har haft glapp i min laddare till datorn hur länge som helst nu och jag tänkte att datorn ändå förhoppningsvis skulle hålla tills terminen är slut. Eftersom problemet har blivit värre och värre då jag fått ägna typ 15 min varje gång jag använder datorn för att försöka få datorn att ladda, så gick jag till ett computer service center. Självklart kostade det skit mycket pengar och killen i affären tyckte jag skulle köpa en ny dator istället. Så jag återvände hem med skiten.

Igår, bokstavligen talat, exploderade datorn när jag satte in laddaren. Det sa Pang och så kom det gnistor.... Det var det det. SÅ nu har jag ingen fungerande dator. Därför köpte jag faktiskt en ny idag som kommer om en vecka. Det ska bli skönt det i alla fall...

Och på det så funkar inte min telefon heller. Jag kan inte skicka sms vilket är OERHÖRT störande. Jag är helt disconnected från omvärlden. Och tror ni att telefonens custumer service fungerar? Nej, självklart inte. De "har problem, men jobbar på det". Baaaah. Fuck it

Vad som är bra är i alla fall att Mamma har köpt en lägenhet i Åre! Yeeeeyyy!!!! Jag ser fram emot julen så himla mycket då jag, Mattias, Malin och Tommy ska fira den där =) Det ska bli så myysiigt


Dags att ta sig i kragen...

japp, här sitter jag. Klockan är 00.54 och jag har precis skickat in min uppgift som jag skrev klart, typ, nu. Bra framförhållning ... NOT* Och vad har jag gjort i helgen? Ja inte har jag ju pluggat i alla fall som jag tänkte göra.......... Första riktigt lediga helgen, skitbra! Då kommer jag få massor gjort
............................................................................................................................................. Eeeeh ja. Sa jag att klockan snart är 01? Men men. Går man på college så gör man. Det finns ju alltid bättre saker att göra. I lördags sov jag till 4 på eftermiddagen till exempel. En oerhört produktiv dag får jag säga.

Nu är det jätte mycket vinter här vilket känns väldigt overkligt. Det var ju som sagt hög sommar för exakt en vecka sen, och någon höst är det inte att tala om. De riktiga entusiasterna tog brädorna och åkte upp i bergen. Det är så mysigt :)

Jag tänkte också säga det att jag har ju lov en vecka i november över thanksgiving. Om det är någon/några som är sugna på att komma hit och åka skidor så får ni jätte, jätte gärna komma! Skidåkningen är grym och jag fixar gratis boende. Det hade varit så kul o få sällskap innan jag åker hem!


Nallen next door som gjorde besök på skolan i förrgår


happy first snow

I söndags var det 25 grader och vi alla låg på stranden. Idag, Onsdag, är det  -2 grader och snö!! Det är lite sjukt faktiskt. Inga mängder men ändå. Det är dags att ta fram vinterjackan nu för det är sviiiinkallt!

Nästa vecka är det midterm vilket innebär att halva terminen har gått. Shit alltså.... det är ju ingenting så är jag hemma igen. Det känns skumt.

Dags att sätta igång att plugga nu då med andra ord

Eller ta en nap kanske.... det känns mer lockande

RSS 2.0