Sista helgen

Så mina vänner. Nu börjar det närma sig. Jag har haft en underbar sista helg med Spring Formal och Rafting. Det ska bli skönt att komma hem men jag ska medge att jag gärna hade stannat en eller två veckor till. Så kan det va.

Raftingen höll till i en flod som heter Carson River. Det var första gången jag sov under klar stjärnhimmel och såg en stor giftorm. Kombinationen låter kanske inte så bra och jag kan lova att de flesta var lite nojiga när de skulle lägga sig och insåg att ormen var borta. Det har varit en underbar upplevelse. Allt var liksom sådär perfekt - väder, människor, humör, stämning... Jag kommer definitivt ge mig ut på fler utflykter nästa termin.

Jag har avslutat alla uppgifter, så skolan är nu över för min del. Jag har fått A i alla mina kurser. Sen idag hade vi en presentation av en film som vi skulle göra som ett slutprojekt för Ecopsychology. Uppgiften vi fick var att göra en film om hur de humana problemen kan ses i likhet med miljöproblemen som är. Min film blev framröstad som den bästa. Om ni vill se filmen och fler bilder från helgen så får ni säga till. Jag kommer ju hem snart så ni får gärna titta på dom när jag kommer hem.









slutspurten

Nu är jag inne på sista veckan i skolan. På fredag har vi spring formal som man skulle kunna beskriva som en avslutningsbal kind of. I helgen kommer jag vara iväg på en raftingkurs, det ska bli jätte roligt! Därefter ska alla skolarbeten vara klara och inlämnade och sen på torsdag åker jag hem =)

det går fort när man har roligt




RSS 2.0